Временният наставник на „Анжи Махачкала“ Роберто Карлош иска да привлече Стивън Джерард и Франк Лампард и иска Фабио Капело да застане на неговото място

Роберто Карлош

Роберто Карлош

Бившият ляв защитник на „Реал Мадрид“ и Бразилия Роберто Карлош беше назначен за временен наставник на „Анжи Махачкала“ след уволнението на треньора Гаджи Гаджиев.

38-годишният бразилец разкри, че основната му цел е да привлече опитните английски полузащитници Франк Лампард и Стивън Джерард.

Също така Карлош разкри, че той и президентът на клуба ще се опитат да назначат треньор от най-високо равнище в лицето на сегашния наставник на Англия Фабио Капело или бившия треньор на „Челси“ Луиш Фелипе Сколари.

Роберто Карлош сподели пред радио „Марка“: „Ще имам вечеря с президента на клуба довечера и ще говорим за трансферите за следващия сезон – имена като Лампард, Джерард и Пирес… Що се отнася до треньорите, имаме предвид няколко имена, в това число Капело, Хидинк, Люксембюрго, Сколари…“

„Анжи Махачкала“ наскоро влязоха в заглавията на медиите, след като подписаха с камерунския национал Самуел Ето’о договор, който му осигурява по 18 милиона паунда на година. Това направи бившия футболист на „Интер“ най-скъпо платения футболист в света.