Агентът на звездата на „Аталанта“ Франк Кеси ще посети „Ливърпул“ за преговори във връзка с вероятен трансфер на своя клиент в посока „Анфийлд“

Агентът на Франк Кеси ще посети „Ливърпул“ следващата седмица, ако се вярва на последните слухове, във връзка с интереса на Юрген Клоп към звездата на „Аталанта“.

19-годишният Кеси е в радара на няколко европейски клуба, в това число и съперниците на мърсисайдци във Висшата лига „Тотнъм“ и „Челси“.

Италианският гранд „Ювентус“ също наблюдават ситуацията около Кеси, който има пет гола в 11 мача за „Аталанта“.

По всичко личи, че „червените“ излизат начело в битката за полузащитника, тъй като агентът на играча ще посети „Ливърпул“ през следващата седмица, ако се вярва на „Гадзета дело Спорт“.

Тимът на Юрген Клоп започна силно кампанията и е един от основните фаворити за титлата в Англия, но германският мениджър се надява да подсили отбора си през януарския трансферен прозорец.

Франк Кеси има десет мача за националния отбор на Кот Д’Ивоар и е оценяван на 22.5 милиона паунда, ако се вярва на информацията в британската преса.

В същото време „Ливърпул“ продължават да бъдат свързвани с бившия нападател на „Манчестър Юнайтед“ Хавиер Ернандес, а журналистът на „ТокСпорт“ Майк Пери разкри, че Стивън Джерард най-вероятно ще поеме отбора на „Ливърпул“ за футболисти до 18 години.