„Ливърпул“ увеличават усилията си да привлекат Кристиан Пулишич

Кристиан Пулишич

Кристиан Пулишич

Според слухове в британските медии от вчера, футболен клуб „Ливърпул“ ще увеличи усилията си да привлече Кристиан Пулишич, след като загуби Филипе Коутиньо заради контузия.

Младата звезда на „Борусия Дортмунд“ е в радара на Юрген Клоп от известно време насам, но според последната информация мениджърът на „Ливърпул“ ще наблегне върху трансфера на 18-годишния футболист през зимата.

Коутиньо ще се завърне на терена през януари, но се надява, че може да играе дори срещу „Манчестър Сити“ на 31-и декември, така че надали има основателна причина Клоп да привлече Пулишич по-рано.

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, продължават да твърдят, че Кристиан Пулишич е трансферна цел на Клоп и мениджърът на „червените“ ще се радва, ако футболистът дойде в Мърсисайд. Въпреки това, ако има оферта за играча през зимния трансферен прозорец, това ще бъде, защото Юрген Клоп е планирал така, а не заради контузията на Филипе Коутиньо.

Пулишич има договор до 2019-а година и отборът на „Борусия“ иска да го удължи, заради интереса към младежа.

В същото време продължават слуховете за интереса на „Байерн“ към Юрген Клоп. Повече може да прочетете във форума на блога и „Отбор.bg“ тук.