Даниел Стъридж обмисля да напусне „Ливърпул“

Даниел Стъридж

Даниел Стъридж

Според слухове в английската преса, нападателят на „Ливърпул“ Даниел Стъридж обмисля да напусне „Анфийлд“.

Ако се вярва на твърденията, 27-годишният футболист е приел факта, че вече не е титуляр под ръководството на Юрген Клоп, и е готов да опита късмета си в друг отбор.

„Ливърпул“ ще искат около 28 милиона паунда за Стъридж, ако клубът реши, че играчът е наличен за трансфер.

Твърди се, че „Уест Хам“ и „Стоук“ имат интерес към английския национал, като отборът на „Тотнъм“ също проявява интерес. „Арсенал“ също може да се включат към наддаването, ако другите отбори се откажат от услугите на Даниел Стъридж.

Смята се, че играчът може да напусне „Анфийлд“ още през януари, но някои от феновете на „Ливърпул“ биха поставили под въпрос подобно решение, ако не се намери заместник преди това.

Журналистът на английския вестник „Мирър“ Дарън Люис е един от източниците на тази информация. Макар Люис да не е известен с връзки с ръководството на „Ливърпул“, той е приятел на Даниел Стъридж и това трябва да се отбележи, дори ако в бъдеще нападателят на мърсисайдци отхвърли слуховете.

Даниел Стъридж има желание да играе в друг клуб, откакто Юрген Клоп замени Брендън Роджърс начело на „Ливърпул“. По всичко личи, че мениджърът на „червените“ ще се раздели със Стъридж в скоро време, но това ще се случи само когато германският специалист прецени, че времето е подходящо за клуба.