Европейски гигант иска Юрген Клоп

Юрген Клоп

Юрген Клоп

Гигантът от „Бундеслигата“ „Байерн Мюнхен“ следи отблизо изявите на Юрген Клоп в „Ливърпул“ и ще се опита да го привлече на „Алианц Арена“, след като Карло Анчелоти напусне баварския клуб един ден, твърди английското издание „Дъ Експрес“.

Бившият мениджър на „Борусия Дортмунд“ премина на „Анфийлд“ през изминалия сезон и промени мърсисайдския клуб в положителна посока.

„Червените“ привлякоха нови попълнения през летния трансферен прозорец и това доведе до бляскаво начало на сезона под ръководството на Клоп, като победата с 5:1 над „Хъл Сити“ в събота подчерта още веднъж потенциала на отбора да се бори за титлата във Висшата лига през тази година.

Юрген Клоп се бори години наред с „Байерн“ и беше свидетел на това как двама от най-ключовите му играчи, Марио Гьотце и Роберт Левандовски, напуснаха „Борусия“ в посока на баварците.

Дали германският мениджър на „Ливърпул“ ще напусне „Анфийлд“ в посока „Байерн“ не се знае в момента, но Клоп със сигурност ще стане цел на големите европейски клубове в бъдеще.