Марио Балотели, Лазар Маркович, Махмуд Дауд

Марио Балотели

Източници, близки до „Ливърпул“, споделиха, че ръководството на клуба иска да се раздели с Марио Балотели, въпреки че мърсисайдци не са враждебно настроени към играча. Просто клубът няма голямо желание да работи с него и смята, че той ще донесе повече проблеми на отбора, отколкото позитиви.

Източниците твърдят, че Юрген Клоп е наблюдавал внимателно играта на Лазар Маркович, но играта на сръбския полузащитник не се вписва в стила, който иска да наложи бившият треньор на „Борусия Дортмунд“. „Ливърпул“ не бързат да се разделят с Маркович на този етап.

Източниците разкриха, че ще бъдат изключително изненадани, ако клубът не привлече ляв бек до края на трансферния прозорец, след цялата работа, която е свършил треньорският щаб на тима през лятото.

Ако се вярва на достоверните слухове, клубът разполага с пари за трансфери, но трябва да се намалят парите, давани за заплати – договорка, която е сключена между Юрген Клоп и ръководството на клуба.

Възможно е „Ливърпул“ все още да привлекат Махмуд Дауд до края на лятото, но нещата не изглеждат добре на този етап. Твърди се, че все още има разговори и срещи за Дауд в офисите на „Фенуей“ в Лондон, но до този момент „червените“ са се провалили в опитите си по привличането на Дауд.