Юрген Клоп предпочита млада надежда на „Лестър“ пред титуляр от германския национален отбор по футбол

France - England U19, 20150331 14

Според един от най-достоверните източници, близки до „Анфийлд“, мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп предпочита да привлече младата надежда на „Лестър“ Бен Чилуел, отколкото национала на Германия Йонас Хектор.

Хектор вече заяви, че няма да откаже на Клоп, ако германецът му предложи да премине на „Анфийлд“, но мениджърът на мърсисайдци вярва на своя приятел Дейвид Вагнер, който е мениджър на „Хъдърсфийлд“, който е препоръчал Чилуел на „червените“.

Въпреки интереса от страна на „Ливърпул“, Бен Чилуел предпочита да играе в Лондон.

Източникът сподели, че „Ливърпул“ продължават разговорите с „Борусия Мьонхенгладбах“ за Махмуд Дауд, като сириецът има желание да играе за „Ливърпул“. Твърди се, че „Борусия“ искат 37 милиона евро за Дауд.

Юрген Клоп иска да подсили отбора си с ляв бек, централен полузащитник и бърз атакуващ футболист. Пьотр Желински остава резервен вариант за Клоп, но „Ливърпул“ не бързат да осъществят трансфера на този етап. Фамилията Позо също създават проблеми трансферът да се осъществи, заради позицията на мърсисайдци във връзка със сделката за Джером Синклер.

По-добър избор ли е Бен Чилуел за "Ливърпул", отколкото Йонас Хектор?

  • Не. (76%, 45 Votes)
  • Да. (24%, 14 Votes)

Total Voters: 59

Зареждане ... Зареждане ...