„Ливърпул“ близо до подписа на млада бразилска звезда

Снимка на статията на

Снимка на статията на „О Жого“ за Андерсон Талиска

Според последните слухове, отборът на „Ливърпул“ е близо до подписа на нападателя на „Бенфика“ Андерсон Талиска.

Английският вестник „Експрес“ цитира португалския вестник „О Жого“ да твърди, че младата звезда „чука на вратата на „Ливърпул““, след като Футболната асоциация е получила молбата да му бъде издадена работна виза.

Специалистът по португалски футбол Ян Хаген преведе в своя „Туитър“ акаунт, това, което съобщава „О Жого“:

„Талиска чука на вратата на „Ливърпул““, според „О Жого“. „ФА“ вече е получила молба за работна виза, която да му бъде издадена.“

Вестникът информира, че Юрген Клоп иска да привлече нападателя на „Анфийлд“ и сега се оформят последните документи, преди сделката да стане факт.

Талиска беше част от отбора на „Бенфика“, който спечели титлата в Португалия през изминалия сезон и нападателят има 20 гола в 78 мача за лисабонския гигант.

Мениджърът на „Ливърпул“ е в процес на реструктуриане на своя отбор и се очаква няколко нападатели да напуснат „Анфийлд“ през това лято.

Джером Синклер напусна „Ливърпул“ в посока „Уотфорд“ срещу четири милиона паунда, бъдещето на Марио Балотели изглежда все по-неясно, а мърсисайдци отказаха оферта от 25 милиона паунда за Кристиан Бентеке от страна на „Кристъл Палас“.

В същото време „Отбор.bg“ разбра интересни неща за новия договор на Юрген Клоп, които може да прочетете тук: http://otbor.bg/yurgen-klop-podpisa-udlzhavane-na-svoya-dogovor-s-livrpul