Звезда на „Манчестър Сити“ свързвана с трансфер в посока „Ливърпул“

Joe Hart and Kolo Toure cropped

Вратарят на „Манчестър Сити“ и английския национален отбор по футбол Джо Харт беше свързан днес с трансфер в „Ливърпул“.

Според слухове, идващи от Франция, бъдещият треньор на „гражданите“ Пеп Гуардиола иска да замени 29-годишния Харт със стража на „Барселона“ Марк Андре тер Щеген, който е и една от трансферните цели на Юрген Клоп.

Смята се, че ако Гуардиола убеди Тер Щеген да премине в „Манчестър Сити“, то тогава Клоп ще насочи своето внимание към Харт.

Симон Миньоле подписа наскоро нов договор с „Ливърпул“, но неговото титулярно място далеч не е сигурно, въпреки че на този етап няма информация дали Юрген Клоп иска да се раздели с него.

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, продължават да твърдят, че Клоп иска да привлече Марк Андре тер Щеген в „Ливърпул“, макар че германският мениджър на мърсисайдци има много силен интерес и към 22-годишния вратар на „Кьолн“ Тимо Хорн, който има клауза за напускане от седем милиона евро, която важи до края на месеца.

„Ливърпул“ са свързвани и с вратаря на „Челси“ Тибо Куртоа: http://otbor.bg/tibo-kurtoa-mozhe-da-smeni-snarodnika-si-simon-minole-na-anfijld

Кой от вратарите, свързвани с "Ливърпул" на този етап, искате на "Анфийлд"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...