Скаути на „Ливърпул“ наблюдават приятелската среща между Италия и Испания

Álvaro Morata, Spain U-19, SBS Cup 2010 in Fujieda, Japan (cropped)

Според един от най-достоверните източници в британските медии, свързани с „Ливърпул“, мърсисайдци са изпратили двама свои представители на приятелската среща между Италия и Испания, като единият от тях със сигурност е бил скаут.

Посещението може да е свързано с интереса на „Ливърпул“ към Алваро Мората, който беше потвърден от испанските медии вчера сутринта.

Ако се вярва на слуховете, трети лица, свързани с „червените“, са се свързали с лагера на звездата на „Ювентус“, като се твърди, че „Ливърпул“ официално са обявили своя интерес към 23-годишния футболист.

Според информация, идваща от тренировъчния лагер на Испания, „Ливърпул“ са сериозни кандидати за подписа на нападателя, като нито „Арсенал“, нито „Манчестър Юнайтед“, са отправили все още запитване за Мората. Ръководството на „Ливърпул“ е очаквало „Арсенал“ да осъществи контакт с Алваро Мората и поради тази причина е решило да действа веднага.

Алваро Мората е в списъка с трансферни цели на Юрген Клоп, който включва нападатели като Хавиер Ернандес и Пиер-Емерик Обамеянг, като най-вероятно германският мениджър се е свързал официално първо с Мората.

Кой от тримата нападатели, Алваро Мората, Хавиер Ернандес или Пиер-Емерик Обамеянг, искаш да видиш на "Анфийлд"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...