„Ливърпул“ предлагат оферта на футболист на „Валенсия“

Софиан Фегули

Софиан Фегули

Според слухове, идващи от Испания, отборът на „Ливърпул“ е предложил на футболиста на „Валенсия“ Софиан Фегули шанс да премине на „Анфийлд“ през следващия сезон.

Договорът на 26-годишното крило изтича през лятото и неговият агент преговаря с различни клубове, за да намери подходящия тим за своя клиент.

Агенцията, която представлява Фегули, представлява още и Алекс Окслейд-Чембърлейн, Илкай Гюндоган и Гранит Джака – футболисти, свързвани постоянно с трансфер в посока „Ливърпул“.

Твърди се, че мърсисайдци и „Манчестър Юнайтед“ вече са направили оферти на Софиан Фегули с надеждата, че ще може да подпишат с него със свободен трансфер. Отборът на „Челси“ също е свързван с играча на „Валенсия“.

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, твърдят, че на този етап няма договор, отправен към Фегули, но той е бил обсъждан от ръководството на „Ливърпул“ в края на 2015-а година. Футболистът е наблюдаван от „червените“ още през 2012-а година.

„Ливърпул“ преговарят и с футболист на „Севиля“ във връзка с предстоящ трансфер през лятото. За повече подробности прочетете ексклузивния материал в „Отбор.bg“ тук: http://otbor.bg/ekskluzivno-livrpul-se-svrzvat-ss-zvezda-na-sevilya