Марио Балотели ще се завърне в „Ливърпул“

Марио Балотели

Марио Балотели

Според последните слухове, отборът на „Милан“ е решил да не привлича за постоянно Марио Балотели, което означава, че нападателят ще се завърне в „Ливърпул“, след като изтече договорът му за наем.

„Газета дело Спорт“ твърди, че италианският гранд ще върне Балотели на мърсисайдци, след като футболистът не успя да се наложи в отбора.

Мениджърът на „червените“ Юрген Клоп ще бъде насърчен да се освободи от Марио Балотели, ако успее да намери купувач за 25-годишния нападател.

В същото време футболистът на „Ливърпул“ Джордан Айб беше извикан в националния отбор на Англия до 21 години за квалификацията за европейско първенство следващата събота.

В други новини за „червените“, един от достоверните източници, близки до „Ливърпул“ сподели, че на срещата между мърсисайдци и „Тотнъм“ на втори април в директорската ложа ще присъства специален гост, който е свързван с новата структура за привличане на играчи, която отборът възнамерява да изгради. На този етап не се споменават имена.

Следващата седмица на „Мелууд“ ще пристигне агентът на вратаря на „Барселона“ Марк-Андре тер Щеген. Повече може да прочетете на сайта „Отбор.bg“: http://otbor.bg/ekskluzivno-agentt-na-zvezda-na-barselona-na-razgovori-s-livrpul-sledvashhata-sedmitsa