Легенда на „Нюкасъл“ твърди, че „Ливърпул“ искат да привлекат Камачо, Моура и Джака

Гранит Джака

Гранит Джака

С наближаването на лятото отборът на „Ливърпул“ е свързван с десетки играчи, но според легендата на „Нюкасъл“ Мики Куин, мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп се интересува конкретно от трима играчи.

Куин, който е роден в „Ливърпул“, сподели тази седмица пред „ТокСпорт“: „Игнасио Камачо, Лукас Моура и Гранит Джака са основни трансферни сили на „Ливърпул“, и се очертава вълнуващ сезон за „Ливърпул“, ако Клоп успее да ги привлече.“

Като бивш професионален футболист е възможно Мики Куин да има достоверна информация, но е и възможно да повтаря това, което е чул в медиите.

Миналия месец испанският сайт „Ла опинион де Малага“ сподели, че „Ливърпул“ искат да привлекат Камачо на „Анфийлд“, но „Малага“ не са склонни да преговарят с „червените“ за по-малко от 15 милиона паунда.

Ако се вярва на слуховете, Юрген Клоп се е срещнал с агента на Гранит Джака през декември, като тази седмица полузащитникът заяви, че е негова „детска мечта“ да играе във „Висшата лига“. Твърди се, че Пеп Гуардиола иска Джака на всяка цена през следващия сезон, и швейцарската звезда заяви тази седмица:

„Трудно е да кажеш “не”, когато „Манчестър Сити“ те искат и ти можеш да играеш там. Това е, което мога да споделя в момента.“

В края на миналата година се появиха слухове, че „Ливърпул“ са се свързали с „Пари Сен Жермен“ за оценявания на 30 милиона паунда Лукас Моура, за когото се твърди, че иска да играе под ръководството на Клоп.

В същото време бившият тим на Куин „Нюкасъл“ възнамерява да смени поставения под напрежение Стийв МакЛарън, като двама от възможните кандидати са бивши мениджъри на „Ливърпул”. За повече информация прочетете моя материал в „Отбор.bg“ тук: http://otbor.bg/mojs-benites-rodzhrs-i-pirsn-v-radara-na-nyukasl

Ако Мики Куин е прав, кой от тримата футболисти искаш да играе на "Анфийлд" на всяка цена?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...