Испански полузащитник посещава „Мелууд“ със своя агент

Игнасио Камачо

Игнасио Камачо

Според сайта „Рийд Ливърпул“, испанският полузащитник на „Малага“ Игнасио Камачо е пристигнал в Ливърпул в четвъртък и е бил откаран на „Мелууд“ заедно със своя агент.

Камачо играе на поста дефанзивен полузащитник и е титуляр за отбора на „Малага“ от декември насам, след като най-накрая преодоля проблемите си с контузиите.

25-годишният играч премина в „Малага“ от „Атлетико Мадрид“ през 2010-а година, като на този етап не се знае защо Игнасио Камачо е посетил „Мелууд“.

Камачо е играл за всички национални отбори на Испания още от тима с футболисти до 17 години, като направи своя дебют за мъжкия национален отбор в приятелския мач срещу Германия през 2014-а година.

Игнасио Камачо претърпя операция на бедрото през март 2015-а година, но не успя да се завърне на терена до декември, тъй като продължи да има проблеми с контузии.

Полузащитникът има договор с „Малага“ до 2019-а година.

В същото време според достоверен източник, близък до „Анфийлд“, капитанът на „Ливърпул“ Джордан Хендерсън играе на терена въпреки болката, която изпитва, по молба на мениджъра на клуба Юрген Клоп. Хендерсън се притеснява, че контузията може да сложи край на неговата кариера, но се опитва да изпълнява ролята си на капитан на всяка цена, като според източника той слага отбора на първо място.

Друг източник, запознат със събитията в „Ливърпул“, сподели, че в сряда е имало двучасов конферентен разговор между Майк Гордън, Том Вернер и Джон Хенри. Твърди се, че ръководството на мърсисайдци има притеснения дали Йън Айре ще може да привлече набелязаните за летния трансферен прозорец футболисти.

Ако се вярва на слуховете, Айре ще бъде освободен след края на сезона, а трансферният комитет ще бъде разформирован или клубът няма да поднови договорите на неговите членове.