„Ливърпул“ не са направили втора оферта за Алекс Тейшейра, твърдят достоверни източници

Алекс Тейшейра

Алекс Тейшейра

Вчера се появи информация, че „Ливърпул“ са направили нова оферта за бразилския нападател на „Шахтьор“ Алекс Тейшейра.

Журналистът на „Скай Спортс“ Джим Уайт написа в „Туитър“, че „Шахтьор“ са отхвърлили втора оферта от страна на „червените“, като „Дейли Мейл“ споменава, че тя е на стойност около 28 милиона паунда.

Информацията беше отречена от кореспондентката на „Гол.ком“ за Ливърпул Мелиса Реди и журналиста на „Ливърпул Екоу“ Джеймс Пиърс.

Реди написа в „Туитър“: „Научих, че „Ливърпул“ не са направили втора оферта за Алекс Тейшейра. Двата клуба се различават все още значително в оценката си за цената на играча.“

Реди беше първата журналистка, която разкри, че Алан Родригес де Соуса ще премине под наем в Белгия, и също така беше една от първите, които съобщиха за разговорите между „Ливърпул“ и „Шахтьор“, а Джеймс Пиърс е един от известните журналисти с връзки с клуба.

Според един от достоверните източници на блога, Алекс Тейшейра е дал да се разбере на ръководството на украинския клуб, че офертата на „Ливърпул“ е твърде добра, за да бъде изпусната, и е помолил „Шахтьор“ да се договори за неговата цена възможно най-скоро.

„Ливърпул“ трябва да качат още 7 млн. паунда от направената преди няколко дена оферта от около 25 млн. паунда. Отборът на „Челси“ също е направил оферта за Тейшейра за лятото.

Източникът сподели също така, че защитникът на „Шалке“ Матип е дал устно дума да премине на „Анфийлд“ през лятото, но все още не е подписвано нищо.

Заслужава ли си парите Алекс Тейшейра?

  • Да. (61%, 28 Votes)
  • Не. (39%, 18 Votes)

Total Voters: 46

Зареждане ... Зареждане ...