Кувейтска делегация на посещение на „Анфийлд“; „Ливърпул“ може да бъде продаден до края на сезона

You'll Never Walk Alone (13976345652)

Според източник на блога, близък до „Анфийлд“, делегация от Кувейт е била на стадиона в събота. Тя е била във ВИП ложа номер 9 и е била добре пазена от любопитни погледи от охраната на футболния клуб.

Кувейтците не представляват потенциални купувачи на „Ливърпул“, като целта на посещението са най-вероятно преговори за правата върху името на новата трибуна или друг вид спонсорство.

Източникът цитира други източници с връзки с мърсисайдци, според които Юрген Клоп има голямо желание да поеме „Ливърпул“, но е дал ясно да се разбере, че не иска да работи със сегашния трансферен комитет.

Твърди се също така, че продажбата на „Ливърпул“ на купувач от Дубай е „много, много близо“ и може да се случи до края на сезона. Поради тази причина те не искат да уволнят Брендън Роджърс на всяка цена, като се надяват да прехвърлят този проблем на новите собственици на отбора. В идеалния случай те ще бъдат доволни да запазят Роджърс до вероятната продажба на клуба.

Собствениците на „Ливърпул“ също са били в града през уикенда, но нарочно не са били на стадиона, като са предпочели да останат в хотел в центъра на града.