„Фенуей Спортс Груп“ посещават Южна Азия

John W Henry-Fenway (cropped)Според един от най-достоверните източници на „Ливърпул.Опература.Инфо“, американските собственици на „Ливърпул“ са посетили Индия.

„Фенуей“ са имали среща с неназован все още индийски бизнесмен, който притежава клуб от Индийската Суперлига и е известен в региона. Твърди се, че индийците са се свързали с „Ливърпул“ с надеждата, че може взаимно да са си полезни.

Индийският бизнесмен, чието лично богатство не е достатъчно да субсидира „Ливърпул“, иска да види мърсисайдци отново на върха. Според слуховете „Фенуей Спортс Груп“ са проявили интерес само към финансовата страна на сделката, което е притеснило лагера на индийския бизнесмен.

Въпреки това американските собственици са поканили индийците на среща в Англия, като се смята, че те са посетили и други клубове от Висшата лига. След това „Фенуей“ са посетили Индия по свое желание, но това по-скоро е било пиар от страна на американците.

Твърди се, че „Фенуей Спортс Груп“ не се интересуват да работят заедно с индийците въпреки популярността на „Манчестър Юнайтед“ в региона и броя на потенциалните футболни фенове.