Ексклузивно: „Ливърпул“ насочват своето внимание към звезда на „Тотнъм“

Hugo Lloris Euro 2012 vs Spain 02

Според достоверен източник, близък до „Анфийлд“, отборът на „Ливърпул“ ще се опита да привлече Уго Лорис от „Тотнъм“, ако мърсисайдци се класират за „Шампионската лига“ през следващия сезон и французинът не напусне „Уайт Харт Лейн“ през този сезон.

Отборът на „Манчестър Юнайтед“ ще насочи своето внимание към Лорис, ако Давид де Хеа напусне през това лято. Луис ван Гаал иска да има двама вратари, готови да бъдат титуляри за „червените дяволи“, като вече е направил запитване за Силесен и наблюдава Кейлор Навас: http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/manchestar-yunayted/viktor-valdes-iskal-da-zameni-david-de-hea-kato-parvi-izbor-na-vratata-na-manchestar-yunayted.html

„Ливърпул“ са направили оферта за дефанзивния полузащитник на „Реал Мадрид“ Асиер Ияраменди, който според източника е заявил, че иска да напусне „Сантяго Бернабеу“, тъй като не е титуляр в тима. Рафаел Бенитес иска 25-годишния испанец да остане в „Реал“, но ако „червените“ платят 18 милиона евро, най-вероятно ще успеят да го привлекат на „Анфийлд“.