Агентът на Рахийм Стърлинг: „Цялата история беше раздухана твърде много“

Агентът на Рахийм Стърлинг беше принуден да излезе с кратко изявление заради критиките, които беше принуден да изтърпи неговият клиент във връзка с новината, че е заявил пред „Ливърпул“, че иска да напусне „Анфийлд“.

Ейди Уорд се пазеше от изявление в пресата по време на сагата с новия договор на английския национал с мърсисайдци, но заяви пред английското радио „токСпорт“ вчера сутринта: „Цялата история беше раздухана твърде много. Рахийм и неговите представители имат насрочена среща с „Ливърпул“ през тази седмица и на нея ще решим какви ще бъдат следващите ни ходове.“

Според информация в английската преса отборът на „Манчестър Сити“ е готов да предложи 200 хиляди паунда на Стърлинг, ако достигне до споразумение с мърсисайдци за трансфера на крилото.

„Гражданите“ са готови да направят оферта от 40 милиона паунда за Рахийм Стърлинг, след като отвори трансферният прозорец, с надеждата, че ще изпреварят „Челси“ за неговия подпис.

Според достоверни източници, близки до „Анфийлд“, „Ливърпул“ искат да продадат английския национал за сума около 50 милиона паунда, ако не успеят да го убедят да остане.

В същото време източници, близки до „Ливърпул“, споделиха, че „Фенуей Спортс Груп“ са пуснали „неофициално“ изявление към медиите с връзки с клуба, че ще се срещнат с Роджърс в края на сезона. На тази среща американците няма да уволнят Брендън Роджърс, но ще искат отговори от северноирландеца за лошия сезон на отбора и уверение от страна на Роджърс, че може да поправи нещата.