„Фенуей Спортс Груп“ „ядосани“ на Брендън Роджърс, преговарят с Бенитес и Клоп

John W Henry-Fenway (cropped)

Според източник, близък до футболен клуб „Ливърпул“, американските собственици на „Ливърпул“ „Фенуей Спортс Груп“ са разочаровани от сезона на мърсисайдци.

Източникът твърди, че „Фенуей“ са много „ядосани“ и ще направят преглед на представянето на Брендън Роджърс след мача със „Стоук“.

Американците са поставили пред северноирландеца цел да класира отбора в „Топ 4“, като в противен случай Роджърс ще бъде освободен независимо от постиженията му за „ФА Къп“ и „Купата на лигата“.

„Фенуей Спортс Груп“ разговарят с представители на Юрген Клоп и Рафаел Бенитес в момента. Смята се, че ако Брендън Роджърс оцелее и остане начело на „Ливърпул“, това ще бъде само защото Клоп и Бенитес са отказали да работят при условията на собствениците на „червените“.

Източникът, който работи за клуба, сподели, че американските собственици не са били вчера на „Анфийлд“, защото са искали денят да принадлежи на Стивън Джерард. Те са сметнали, че ако дойдат на стадиона, цялото внимание ще бъде обърнато към тях. Възможно е те да дойдат следващата седмица, преди Джерард да изиграе последния си мач за „Ливърпул“.