„Ливърпул“ разговаряли на два пъти с Юрген Клоп

Jürgen Klopp Saisonstart 01

Според източник, близък до треньора на „Борусия Дортмунд“ Юрген Клоп, отборът на „Ливърпул“ е разговарял на два пъти с германеца във връзка с възможността да поеме клуба от „Анфийлд“.

Лица, представляващи „червените“ от Мърсисайд, са разговаряли с Клоп в края на миналата година и в началото на тази пролет.

Първия път срещата се е състояла по искане на Джон Хенри, който беше загубил вяра в Брендън Роджърс, докато сега през април запитването е дошло по молба на цялото ръководство на „Ливърпул“.

Източникът твърди, че „Борусия Дортмунд“ са започнали да се съмняват дали Юрген Клоп е напълно отдаден на клуба през ноември, когато слуховете за преговорите му с „Ливърпул“ са достигнали до ушите на „черно-жълтите“.

Източникът сподели, че освен „Ливърпул“, още няколко клуба са разговаряли с Клоп, като два от тези отбори са базирани в Англия. Юрген Клоп е дал ясно да се разбере, че не би допуснал някой да му се меси в работата, и до този момент не е приел офертите на нито един от клубовете.

Според източника, близък до Клоп, германецът може да си вземе почивка за един сезон, ако не му допадне нито един от клубовете през лятото.

На този етап „Фенуей Спортс Груп“ са разделени в мнението си относно Брендън Роджърс. Част от собствениците на „Ливърпул“ смятат, че мениджърът е получил достатъчно пари, за да успее да класира отбора в „Шампионската лига“, другата част от тях вярва, че северноирландецът заслужава поне още един сезон.

Подкрепиха ли "Фенуей" Брендън Роджърс достатъчно, за да класира отбора в "Шампионската лига"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...