Рахийм Стърлинг търси имоти в Лондон, желае да напусне „Ливърпул“

Sterling, Coutinho, Enrique

Според информация в английската преса нападателят на „Ливърпул“ Рахийм Стърлинг е започнал да търси имот в Лондон, който да закупи.

Твърди се, че 20-годишният играч обмисля какво да прави със сегашната си къща в Саутпорт и е изправен пред решението да я продаде или да я отдаде под наем.

Ако се вярва на слуховете, Рахийм Стърлинг е готов да напусне „Анфийлд“ през лятото, и „Челси“ и „Арсенал“ са наострили своето внимание.

„Ливърпул.Опература.Инфо“ научи, че според източник, близък до приятелския кръг на Стърлинг, младата звезда вече е купила имот в Лондон, но той ще бъде за неговата майка и няма връзка с желанието на английския национал да играе за лондонски тим.

Източникът сподели обаче, че Рахийм Стърлинг и Филипе Коутиньо не са в добри взаимоотношения. Стърлинг е недоволен от липсата на амбиция на клуба и щял да напусне още миналото лято, ако е знаел, че Луис Суарес ще бъде продаден.

Рахийм Стърлинг още не може да повярва, че „Ливърпул“ са заменили уругвайския национал с Рики Ламбърт.

Стърлинг не иска да играе в Лондон и неговата предпочитана дестинация е „Манчестър Сити“. Английският национал продължава да твърди, че парите нямат нищо общо с неговото решение, като част от него още иска да остане в „Ливърпул“ от благодарност към Брендън Роджърс за това, че му даде шанс.