Джейми Карагър мечтае „Ливърпул“ да заменят Марио Балотели със Серхио Агуеро

Серхио Агуеро

Бившият централен защитник на „Ливърпул“ Джейми Карагър смята, че „Ливърпул“ трябва да се разделят с Марио Балотели през следващия сезон, и мечтае Серхио Агуеро да го замени на „Анфийлд“.

Балотели не успя да се наложи в тима на мърсисайдци, след като премина при „червените“ от „Милан“ миналото лято срещу 16 милиона паунда.

В последно време италианският нападател е свързван със слухове, че ще напусне „Анфийлд“ през лятото, като достоверни източници, близки до „Ливърпул“, твърдят, че представители на мърсисайдци вече се опитват при закрити врати да намерят нов клуб на Балотели.

Карагър сподели пред социалната мрежа „Кика“: „Не вярвам, че Марио ще остане след края на сезона.“

„Проблемът е, че човек не знае къде може да отиде той, след като вече беше в толкова много клубове.“

„Не става въпрос само за Балотели. Клубът ще се опита да се раздели и с Борини и Ламбърт, ако получи добра оферта за тях. Наистина очаквам поне двама от тях да бъдат продадени.“

На въпроса с кой играч би подписал във „Висшата лига“, ако имаше възможност, бившият английски национал отговори: „Агуеро“.

„Ливърпул“ бяха свързвани със Серхио Агуеро преди той да премине в „Манчестър Сити“: http://operatura.blogspot.com/search/label/Серхио%20Агуеро