Ексклузивно: Американските собственици на „Ливърпул“ „бесни“ на Брендън Роджърс

Brendan Rodgers 2014

Според един от най-достоверните източници на блога и „Отбор.bg“ собствениците на „Ливърпул“ са бесни на Брендън Роджърс и са разкрили своето разочарование преди срещата на мърсисайдци с „Базел“.

Решение за бъдещето на Роджърс може да бъде взето още този месец.

Ръководството на клуба ще обсъди позицията на мениджъра на „червените“ на 21-и и 22-и декември. Собствениците имат да решават проблеми с това кой ще бъде избран да води временно клуба, ако вземат решение да уволнят Брендън Роджърс.

„Фенуей“ няма да бързат с решението си и може да оставят Роджърс начело, докато не бъдат доволни от избора на човек, който да води клуба.

Собствениците на „Ливърпул“ търсят заместник на северноирландеца от няколко седмици насам.

Източникът твърди, че всички от ръководството са единодушни за мнението си за Брендън Роджърс, след като агентът на Рахийм Стърлинг Робърт Сегал е споделил пред официалните лица на клуба, че мениджърът е загубил съблекалнята и бойният дух на играчите е изключително нисък.

Позицията на Роджърс в отбора не е гарантирана, ако резултатите не се подобрят.

Собствениците на „Ливърпул“ се интересуват само от „Шампионската лига“ и вчерашният резултат постави Роджърс в много неизгодна позиция.

Според източник, близък до „Ливърпул“, Брендън Роджърс е отправил запитване дали ще получи пари за трансфери през януари, но все още не е получил отговор.