Агент, представляващ „Порто“, потвърди, че „Ливърпул“ се интересуват от Джаксън Мартинес

Valais Cup 2013 - OM-FC Porto 13-07-2013 - Jackson

Агентът Пепино Тири, който представлява футболен клуб „Порто“, сподели, че „Ливърпул“ се интересуват от подписа на Джаксън Мартинес.

Тири каза, че „Милан“ също искат колумбийския национал, но са се отказали поради прекалено високата цена.

Брендън Роджърс наблюдава 28-годишния Мартинес от известно време и Тири не изключи възможността оцененият на 28 милиона паунда нападател да премине на „Анфийлд“.

Пепино Тири каза: „Ще бъде трудно (за „Милан“). „Порто“ искат да бъде платена трансферната клауза и не възнамеряват да се откажат от това си решение.“

„Мога да потвърдя, че „Ливърпул“ искат играча.“

Агентът на Мартинес Енрик Помпеу заяви миналата седмица, че клиентът му се чувства добре в „Порто“ и не възнамерява да напуска клуба през януари.

Мърсисайдци продължават да бъдат свързвани и с нападателя на „Уест Бромич“ Сайдо Берахино.

Източници на блога продължават да твърдят, че позицията на Брендън Роджърс е силно разклатена, като бившият защитник на „червените“ Джейми Карагър разкри, че Рафаел Бенитес желае да се завърне на „Анфийлд“.

„Фенуей“ са посъветвани да премахнат т.нар. трансферен комитет в „Ливърпул“, който отговаря за трансферната политика на клуба.

Двама от съветниците на Джон Хенри (един от които е Рик Пери) са предложили комитетът да бъде разпуснат, но според запознати това ще се случи, ако „Фенуей“ назначат нов мениджър начело на „Ливърпул“.

Твърди се, че Йън Айре е недоволен от факта, че Рик Пери отново е замесен с „Ливърпул“.