Брендан Роджърс готов да привлече нападател на „Уест Бромич“, оценен на 25 милиона паунда

Saido Berahino 8886 (15632059695)

Миналата седмица нападателят на „Уест Бромич“ Сайдо Берахино потвърди, че иска да напусне клуба в близко бъдеще. Появиха се слухове, че „Ливърпул“ са фаворити за подписа на 21-годишния нападател, който беше включен в състава на Англия за мачовете срещу Словения и Шотландия.

Според информация на „Дейли Мейл“ от вчера Бераино е основна трансферна цел на Брендан Роджърс. Северноирландският мениджър иска трансферът да се случи още през зимния трансферен прозорец.

През октомври „Мейл он Съндей“ написа, че мърсисайдци възнамеряват да привлекат Сайдо Берахино през януари, като „Уест Бромич“ са склонни да се разделят с футболиста срещу 25 милиона паунда.

Миналата седмица Бераино, за когото неговият съотборник Виктор Аничебе заяви, че е „невероятен голмайстор“, отговори на въпросите дали ще премине в „Ливърпул“, „Тотнъм“ и „Манчестър Юнайтед“ по следния начин:

„Ако се стигне до трансфер, значи това е била моята цел. Оценявам всичко, което „Уест Бромич“ направиха за мен, но аз имам големи мечти и се надявам, че ще постигна своите цели. Имам шанса да постигна повече и зависи от мен дали ще го приема с широко отворени ръце.“

Сайдо Берахино призна, че целта му е да играе в „Шампионската лига“.

В същото време „Ливърпул“ са свързвани с нападателя на „Реал Сосиедад“ Карлос Вела. Ексклузивният материал може да прочетете в „Отбор.bg“ тук: http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/livarpul/ekskluzivno-livarpul-pregovaryat-s-agenta-na-bivsh-napadatel-na-arsenal.html

Кой от двамата нападатели - Карлос Вела или Сейдо Берахино, искаш "Ливърпул" да привлече на "Анфийлд"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...