Виктор Валдес искал да бъде титуляр в „Ливърпул“

2012 2013 - 01 Victor Valdés

Според източници на сайта „Дис ис Анфийлд“ бившият вратар на „Барселона“ Виктор Валдес е искал гаранции за титулярното място в „Ливърпул“, за да дойде на „Анфийлд“.

„Ливърпул“ бяха в напреднали разговори с Валдес, но се отказаха от сделката миналата седмица.

Испанският национал беше в Англия през изминалата седмица заедно със своя агент Хинес Карвахал, за да се опита да подпише договор с „Ливърпул“.

Виктор Валдес е договорил финансовите си условия с „Ливърпул“, но е имал допълнителни условия, които не са се харесали на „червените“.

Източниците твърдят, че едно от най-важните условия, попречило на трансфера, е желанието на Виктор Валдес да получи гаранции, че ще измести Симон Миньоле от титулярното място.

Ръководството на „Ливърпул“ е преценило, че контузията на Валдес също може да се окаже проблем, тъй като испанският вратар може да премине медицински прегледи чак след няколко седмици.

Медицинският екип на мърсисайдци не е имал възможност да прегледа медицинските документи на Виктор Валдес и да прецени колко е сериозна контузията, която той получи през март. Валдес има скъсани предни кръстни връзки на коляното.

Трябваше ли "Ливърпул" да рискуват и да привлекат Виктор Валдес на "Анфийлд"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...