Гилем Балаге разкри защо „Ливърпул“ не подписаха с Валдес, „Фенуей“ недоволни от представянето на Роджърс

Виктор Валдес

Виктор Валдес

Миналата седмица мениджърът на „Ливърпул“ Брендън Роджърс потвърди, че „Ливърпул“ нямат намерение да подпишат с бившата звезда на „Барселона“ Виктор Валдес.

По всичко личи, че Валдес ще премине на „Олд Трафорд“. Според слуховете от тази седмица Виктор Валдес тренира с „Манчестър Юнайтед“. Агентът на испанеца се е срещнал с ръководството на „червените дяволи“ в четвъртък, като Валдес е получил оферта за три-годишен договор.

По-рано този месец се появи информация, че „Ливърпул“ са предложили на Валдес да тренира четири дена с тях, но агентът на играча отхвърли тези слухове пред испанския вестник „Спорт“:

„Отборът на „Ливърпул“ не ни е предложил да тренираме с него за четири дена. И ние не сме отхвърляли никаква оферта, защото такава нямаше. Нито Брендън Роджърс, нито „Ливърпул“ са отправяли оферта към нас в който и да е момент.“

Според испанския журналист Гилем Балаге желанието на ръководството на „Ливърпул“ да се правят по-малко рискове при трансферите е надделяло. Балаге каза: „Истината е, че хората около Брендън Роджърс не бяха убедени, че Валдес е най-добрият вариант за клуба. Нещата загрубяха и Роджърс прецени, че има достатъчно причини да не подпише с вратаря.“

В същото време източник на блога, близък до „Анфийлд“, съобщи, че собствениците на „Ливърпул“ от „Фенуей Спортс Груп“ са започнали да имат притеснения относно представянето на Брендън Роджърс и ще наблюдават нещата отблизо до края на сезона. Твърди се, че американците няма да се поколебаят да уволнят Роджърс, ако отборът не се класира в „Топ 4“ в края на сезона.

Според теб "Ливърпул" трябва ли да се раздели с Брендън Роджърс през лятото?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...