Спортният директор на „Интер Милано“ критикува „Ливърпул“ за цената на Фабио Борини

Фабио Борини

Фабио Борини

Нападателят на „Ливърпул“ Фабио Борини постоянно твърди, че иска да остане на „Анфийлд“ и да се бори за титулярното си място, но въпреки това неговото име продължава да се свързва с клубове от Англия и Италия.

„Червените“ от Мърсисайд искат да се разделят с 23-годишния нападател, но спортният директор на „Интер Милано“ Пиеро Аусилио обвини „Ливърпул“, че искат твърде много пари за Борини.

Попитан дали „нерадзурите“ ще направят оферта за Фабио Борини през януари, Аусилио каза: „Харесвам Борини, но „Ливърпул“ искат твърде много пари за него.“

„Ние направихме запитване през лятото, но след това подписахме с Пабло Даниел Освалдо, който беше първи избор за Валтер Мадзари.“

Борини отхвърли офертите на „Съндърланд“ и „Куинс Парк Рейнджърс“ през лятото, въпреки че клубовете бяха договорили неговата цена с „Ливърпул“. Провалилата се продажба на Фреди Гуарин в посока „Валенсия“ попречи на „Интер“ да направят оферта за Фабио Борини, но според все още непотвърдени слухове „черно-сините“ са готови да направят още един опит през лятото.

Трябва ли "Ливърпул" да се раздели с Фабио Борини?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...