„Ливърпул“ искат 80 милиона паунда за Луис Суарес

Според източник, близък до „Фенуей Спортс Груп“, футболен клуб „Ливърпул“ искат 80 милиона паунда за Луис Суарес и не са готови да отстъпят от цената.

Твърди се, че отборът на „Барселона“ опипват почвата в момента. „Ливърпул“ искат Алексис Санчес да бъде включен в сделката и без него каталунският клуб надали ще привлече Суарес на „Ноу Камп“.

„Ливърпул“ все пак имат разрешение да преговарят със Санчес. „Ювентус“ все още са фаворити за неговия подпис, но „червените“ до момента за направили най-високата оферта и му предлагат най-добрата заплата.

Ръководството на „Ливърпул“ няма нищо против Луис Суарес да остане и следващия сезон на „Анфийлд“ и са готови да се разделят с уругвайската звезда само срещу 80 милиона паунда и нито пени по-малко.

„Барселона“ се опитват да използват лошата репутация на Суарес, за да намалят цената, но „Фенуей Спортс Груп“ са скептично настроени към това дали испанският клуб реално има парите и смелостта да привлече национала на Уругвай.

Йън Айре води преговорите с ясен план, предоставен му от американските собственици на „Ливърпул“. Смята се, че „Фенуей“ също участват в преговорите чрез конферентна връзка.