Алберто Морено – последни новини

Алберто Морено

Алберто Морено

Според източници на блога Алберто Морено не е пътувал за Англия в неделя. Защитникът трябваше да премине медицински прегледи в „Ливърпул“, но в последния момент „Севиля“ се намесиха и оттеглиха своето разрешение за среща на играча с „червените“.

Източници на „Анфийлд“ твърдят, че „Севиля“ се надяват други отбори да се намесят в битката за играча. Според испанските медии „Реал Мадрид“ може да направят оферта, но това не изглежда много вероятно в този момент.

„Севиля“ са известни с това, че и друг път са прилагали подобна тактика, и ръководството на „Ливърпул“ не е изненадано от поведението на испанския клуб.

Трансферната сума за Морено е договорена, но начинът на нейното плащане доведе до забавянето на сделката. „Севиля“ и „Ливърпул“ са договорили и това, но в последния момент испанският клуб е решил да добави допълнителни клаузи в договора, което ще увеличи много цената на футболиста. Мърсисайдци веднага са отказали да преговарят наново, след като „Севиля“ са дали разрешението си Морено да премине медицински прегледи в „Ливърпул“ тази седмица.

Агентът на Алберто Морено твърди, че играчът иска на всяка цена да играе на „Анфийлд“, и „Ливърпул“ очакват трансфера да се осъществи.