Фабио Борини, Сусо, Яго Аспас, Емре Кан, Алберто Морено

Според източник на блога, запознат с трансферите на „Анфийлд“, „Ливърпул“ са обявили следните цени за своите футболисти:

Фабио Борини – между 12 и 14 милиона паунда;
Сусо – десет милиона паунда;
– Яго Аспас – между 10 и 12 милиона паунда;

„Ливърпул“ е получил запитване и за тримата. Отборът в момента е в позиция да оценява своите играчи на цени, които той очаква да плати на пазара.

Аспас и Сусо са високо ценени в Испания. Към Борини има интерес от Италия, като футболистът е доказан и във „Висшата лига“.

„Съндърланд“, „Рома“ и „Сампдория“ са насочили своето внимание към Фабио Борини.

Твърди се, че „Фенуей“ и „Ливърпул“ са се научили по трудния начин, че футболът не е честен и спортсменски спорт, и в момента се опитват да продадат играчите си на най-високата възможна цена.

Преговорите с Емре Кан са към своя край, освен ако футболистът не промени своето мнение в последния момент. Личните условия са договорени, но все още има точки, по които се водят преговори.

Алберто Морено няма да участва с отбора на Испания на Световното първенство, така че „Севиля“ няма да може да използва „Бразилия 2014“, за да вдигне цената на играча. Източникът споделя, че „Ливърпул“ и испанският клуб са договорили цената за Морено, остава да се договорят само личните условия с играча.

Алберто Морено е разговарял с Шаби Алонсо за „Ливърпул“.