Ексклузивно: Емре Кан, Ашли Коул, Вилфред Бони

Източник на блога, близък до „Анфийлд“, сподели, че адвокати, представляващи футболен клуб „Ливърпул“, преговарят с представители на Емре Кан. В момента те обсъждат всички клаузи и законови положения.

Източникът каза, че мърсисайдци наистина имат сериозен интерес към полузащитника, но „червените“ се притесняват, че трансферът може да се проточи твърде много време, а Брендън Роджърс иска да привлече възможно най-рано футболистите, които са първи в списъка му.

Емре Кан е германският футболист, за когото блогът спомена още през януари, откогато е и сериозният интерес на „Ливърпул“ към играча на „Байер Леверкузен“. Според скаутите на „Ливърпул“ Кан кара Джордън Хендерсън да изглежда муден на терена.

„Ливърпул“ със сигурност са направили оферта към Ашли Коул. От него зависи дали ще заиграе на „Анфийлд“, но „червените“ са му определили кратък период, в който да вземе решение.

Мърсисайдци са се свързали с агента на Вилфред Бони във връзка с вероятен трансфер, като до момента това е всичко, което се знае по въпроса.