Люк Шоу, Райън Бертранд, Хуан Мата, Мохамед Сала

Люк Шоу

Люк Шоу

Според източник, близък до „Анфийлд“, отборът на „Ливърпул“ е направил запитване за Люк Шоу.

Брендън Роджърс предпочита Шоу пред Райън Бертранд, макар че и футболистът на „Челси“ остава в полезрението на мениджъра на мърсисайдци.

„Ливърпул“ са се свързали директно със „Саутхемптън“. Възможно е да става въпрос за трансфер, който ще се случи през лятото, тъй като Люк Шоу не иска много-много да сменя отборите през зимата.

Източникът сподели също така, че Брендън Роджърс би подписал с Хуан Мата при възможност. Мениджърът на „червените“ на няколко пъти е споделял, че цени качествата на испанския футболист на „Челси“.

Представители на Мохамед Сала може да гостуват на „Ливърпул“ по време на мача срещу „Олдъм“.

Журналистът на „Мирър“ Дейв Мадок каза, че Брендън Роджърс може би ще има между десет и петнадесет милиона паунда, които да похарчи през януари. Трябва да се има предвид, че Дейв Мадок черпи своята информация от Йън Айре, и е възможно това да е подвеждаща информация от управляващия директор на „Ливърпул“.

Харесваш ли „liverpool.operatura.info“? Помогни за неговата популярност – следвай моя „Туитър“ акаунт, присъедини се към „Фейсбук“ страницата на сайта или гласувай за неговите постове в „Свежо“. Твоята помощ е безценна за развитието на сайта.