Джон Хенри недоволен от коментарите на Брендън Роджърс

Брендън Роджърс

Брендън Роджърс

Един от най-достоверните източници на блога сподели, че собственикът на „Ливърпул“ Джон Хенри е недоволен от коментарите на мениджъра на тима Брендън Роджърс във връзка с липсата на достатъчно инвестиция в отбора.

Ръководството на клуба дори поставя под въпрос дали Брендън Роджърс е похарчил правилно трансферния бюджет.

В същото време Брендън Роджърс е недоволен от факта, че американците не се намесват в ежедневното управление на клуба. Все пак Роджърс е доволен от работата си в „Ливърпул“ и промяната на ръководството на „Академията“ подсказва, че има подкрепата на Йън Айре.

Тази информация подкрепя слуха от понеделник, че Роджърс е недоволен от ръководството заради начина, по който бяха проведени трансферните сделки през лятото. Твърди се, че „Фенуей“ не са одобрили закупуването на класен нападател през летния трансферен прозорец, и това е причината Роджърс да заяви в неделя, че тимът му има къса резервна скамейка. Американските собственици са предпочели да финансират закупуването на Сако.

Крис Баском в статията си вчера в английския вестник „Телеграф“ потвърди информацията на блога, че Роджърс не контролира напълно трансферите. Баском написа, че Брендън Роджърс участва в трансферен комитет заедно с Дейв Фелоус, главния скаут на клуба Бари Хънтър, анализатора Майкъл Едуардс и Йън Айре.