„Уигън“ не дават Уго Родалега на „Ливърпул“, мърсисайдци се интересуват от футболисти на „Барселона“ и „Твенте“

Уго Родалега

Уго Родалега

Отборът на „Уигън“ предупреди „Ливърпул“ да стои далече от нападателя Уго Родалега, след като се появиха слухове, че мърсисайдци се интересуват от колумбийския нападател.

26-годишният нападател има договор с „Уигън“ до края на сезона и поради тази причина няколко клуба се интересуват от Родалега.

Мениджърът на „Латикс“ Роберто Мартинес твърди, че е твърде късно някой играч да напусне вече това лято, тъй като няма време да се намери негов заместник.

Мартинес каза: „Няма да разглеждаме повече оферти. Не може да се намерят заместници на продадените играчи по това време на сезона.“

„Ако някой играч напусне за голяма сума, то той трябва направи това по-рано през лятото.“

„Ливърпул“ все още се надяват да подсилят своя състав до края на трансферния прозорец.

Футболният директор на клуба Деймиън Комоли работи по няколко сделки, но все още не се знае кои от тях ще се осъществят.

В същото време Алберто Акуилани напусна „Анфийлд“ в посока „Милан“ под наем, а отборът на „Тотнъм“ все още се опитват да се договорят с „червените“ за Джо Коул.

Брайън Руис

Брайън Руис

Появиха се слухове, че „Ливърпул“ наблюдават крилото на „Твенте“ Брайън Руис, като сделката може да бъде осъществена, ако Коул премине в отбора на „шпорите“.

Мърсисайдци със сигурност проявиха интерес към Руис през зимния трансферен прозорец, но до сделка не се стигна, и според източници, близки до „Анфийлд“, „Ливърпул“ не са се интересували повече от играча от тогава до сега.

Засега няма официална оферта за Брайън Руис.

Появиха се слухове, че ръководството на „Ливърпул“ се е срещнало преди две седмици с „Барселона“ за футболиста на каталунците Ибрахим Афелай. Засега няма резултат от тази среща.

В „YouTube“ се появи интервю със Себастиан Коатес, което може да гледате тук:

Основните точки от него:

– винаги ще му липсват Уругвай, приятелите и хората, с които е бил през целия си живот;
– няма търпение да пристигне в Ливърпул и да премине медицинските прегледи;

– получава съвети от Луис Суарес;