Луис Суарес призна, че иска да напусне „Ливърпул“

Луис Суарес

Луис Суарес

Уругвайската звезда на „Ливърпул“ най-накрая призна открито, че иска да напусне мърсисайдци, като изтъкна същата причина като Фернандо Торес – „неизпълнени обещания“.

Нападателят на „червените“ заяви, че истинската причина да напусне „Анфийлд“ е желанието му да играе в „Шампионската лига“, а не както твърдеше преди, отношението на английската преса. Той дори каза, че е готов да остане в Англия за години напред. Това може да се случи, тъй като все още „Реал Мадрид“ не са направили официална оферта за нападателя.

Цялото интервю на английски език може да прочетете в сайта на „Гардиън“: http://www.theguardian.com/football/2013/aug/06/luis-suarez-liverpool-arsenal-transfer

Превод с „Гугъл Транслейт“: http://translate.google.bg/translate?sl=en&tl=bg&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http://www.theguardian.com/football/2013/aug/06/luis-suarez-liverpool-arsenal-transfer&act=url

„Арсенал“ все още не са направили исканата от „Ливърпул“ оферта, но се очаква да започнат отново преговорите. Английският вестник „Дъ Телеграф“ информира, че Луис Суарес е казал на „артилеристите“, че ще подаде молба за трансфер до края на седмицата, ако „Ливърпул“ отхвърлят офертите от страна на „Арсенал“.

Според достоверни източници на блога отборът на „Челси“ също е готов да се включи в борбата за Суарес, ако не успее да привлече нападателя на „Манчестър Юнайтед“ Уейн Руни.