Себастиан Коатес – предпоследен трансфер на „Ливърпул“ за този сезон, очаква се още един футболист да пристигне на „Анфийлд“

Себастиан Коатес

Себастиан Коатес

Източник, близък до „Анфийлд“, потвърди, че Себастиан Коатес ще бъде най-вероятно предпоследният трансфер на „Ливърпул“ за този сезон.

Коатес се оказа неизвестният трети футболист, за когото писах на 11-и август.

Уругвайският защитник има огромен потенциал, като Кени Далглиш го е набелязал още преди месеци. В момента неговото име излезе наяве, и ръководството на „Ливърпул“ се надява да финализира сделката.

Според други източници офертата на „Ливърпул“ е на стойност 7 милиона паунда, като за „Насионал“ ще отидат 4 милиона паунда. Офертата е валидна в следващите ден-два.

„Насионал“ очакват оферта от страна на „Манчестър Сити“, които са казали, че ще предложат повече. В същото време Суарес е разговарял с Коатес и го е убедил да дойде на „Анфийлд“. Той иска да играе за „Ливърпул“ и е споделил своето желание с президента на „Насионал“.

„Ливърпул“ работят по привличането на още един играч до края на трансферния прозорец, като шансовете за това са 50 на 50. Най-вероятно скоро ще излезе информация по въпроса.