Брендън Роджърс в сблъсък с Йън Айре; дните на Айре като изпълнителен директор на „Ливърпул“ преброени

Брендън Роджърс

Брендън Роджърс

Според достоверен източник, близък до „Ливърпул“, Брендън Роджърс и Йън Айре са влезли в противоречие във връзка с парите и трансферните цели на клуба.

Брендън Роджърс не е отстъпил и е настъпил сериозно хора от висшия мениджмънт на отбора. Твърди се, че е цитирал Бил Шанкли по време на разговорите: „Вие сте тук само за да подписвате чековете.“

Роджърс е дал да се разбере, че той и тимът му ще взимат решенията по въпроси, свързани с футболната игра.

Източникът съобщава, че най-вероятно дните на Йън Айре като изпълнителен директор са преброени. Очаква се той да остане в клуба, но все още не се знае в качеството си на какъв. Има слухове, че личният живот на Айре му пречи да изпълнява правилно задълженията си.

Трансферът на Кристиан Ериксен е под съмнение, но се очаква трансферът на Хенрих Мхитарян да се случи в зависимост от това дали Керъл ще бъде продаден. Източник съобщава, че главният скаут на „мърсисайдци“ Бари Хънтър е наблюдавал Мхитарян по време на мача Дания – Армения вчера.

Анди Керъл и неговият агент се опитват да осъществят колкото си може по-изгодна сделка с „Уест Хам“, но според слуховете най-вероятно трансферът ще бъде осъществен.