Мунир Ел Хамдауи: „“Ливърпул“ е велик клуб“

Мунир Ел Хамдауи

Мунир Ел Хамдауи

Нападателят на „Фиорентина“ Мунир Ел Хамдауи призна, че е развълнуван от спекулациите, свързващи го с трансфер на „Анфийлд“ през лятото.


Мароканският национал сподели пред „Скай Спортс“ по-рано през седмицата, че се чувства щастлив във „Фиорентина“, но изрази недвусмислено възхищението си от „Ливърпул„:

„Чудесно е да бъдеш свързван с клуб като „Ливърпул“.“

„“Ливърпул“ е велик клуб и да играеш на стадион като „Анфийлд“ е фантастично и ще бъде сбъдната мечта.“

Откакто се присъедини към „Фиорентина“ от „Аякс“ в сделка на стойност 3 милиона паунда, Ел Хамдауи има само три старта за „виолетовите“, което е странно, като се има предвид, че футболистът беше в добра форма в Холандия:

2008-9: 33 гола/асистенции в 33 мача.
2009-10: 23 гола/асистенции в 34 мача.
2010-11: 20 гола/асистенции в 36 мача.
2011-12: Не игра заради проблеми с Франк де Бур.

През 2010 година Луис Суарес се изказа много ласкаво за мароканеца: „Мунир е просто невероятен. Доволен съм, че се съгласи да дойде в „Аякс“ през лятото. Той наистина помага много на отбора със своите голове и асистенции. Той има великолепни възможности, много малко играчи имат способността да вкарват такива красиви голове.“

Ясмин Латовлевич

Ясмин Латовлевич

В същото време източник, запознат с трансферните дела на „Анфийлд“ сподели, че скаути на „Ливърпул“ са наблюдавали мача между „Челси“ и „Стяуа“ в четвъртък. Твърди се, че скаутите са наблюдавали двама играчи, като единият от тях е левият бек на „Стяуа“ Ясмин Латовлевич.


Латовлевич има 63 мача за „Стяуа“ от 2010 година насам, като е отбелязал 2 гола.

Източникът сподели също така, че „Уест Хам“ нямат желание да привлекат Анди Керъл, като единственият клуб, който има интерес към него в момента, е „Нюкасъл“.

Джереми Менес също е в полезрението на „червените“ от Мърсисайд. Клубът се опита да го привлече заедно с Гамейро през зимата, възможно е пак да опита да осъществи трансфера през лятото.