„Ливърпул“ направили оферта от 12 милиона евро за словенски вратар, който играе в „Серия А“

Самир Ханданович

Самир Ханданович

През последните няколко месеца „Ливърпул“ са свързвани с различни вратари, които може потенциално да заместят Пепе Рейна. Последното име, което е свързвано с мърсисайдци, е това на вратаря на „Интер Милано“ Самир Ханданович.


„Червените“ подписаха с бразилеца Филипе Коутиньо от „Интер“ и според слухове, идващи от Италия, „Ливърпул“ са обсъждали със спортния директор на „нерадзурите“ Марко Бранка да привлекат Ханданович през лятото.

„TMW“ съобщава: „В началото „Ливърпул“ са предложили 12 милиона евро, но според „Интер“ английският клуб е готов да увеличи сумата до 20 милиона евро, което би накарало Масимо Морати да се раздели със словенския национал.“

28-годишният Ханданович прекара осем години в „Удинезе“, преди да премине миналото лято в „Интер“ за 11 милиона евро.

Желко Бръкич, вратарят, който замени Ханданович в „Удинезе“, смята, че Ханданович е един от най-добрите вратари на Стария континент.

Бръкич сподели пред „Ла Гадзета дело Спорт“ през януари: „Често си говорим с него, не само за футбол. Все още смятам, че той е много добър, както в дните, в които игра за „Удинезе“. Той остава един от тримата най-добри вратари в Европа.“

Видео с изявите на Самир Ханданович може да видите тук: