„Ливърпул“ и „Интер Милано“ близко до трансфера на Филипе Коутиньо

Филипе Коутиньо

Филипе Коутиньо

Според източници на блога „Интер Милано“ и „Ливърпул“ са все по-близо до това да се разберат за трансферната сума за Филипе Коутиньо.


Медиите твърдят, че „Ливърпул“ са направили крайна оферта на „Интер“, която италианският клуб трябва да приеме или да отхвърли, след като „нерадзурите“ са отхвърлили предложение на мърсисайдци за втори път.

Източник, запознат със сделката, отрече това и сподели, че разговорите се водят в „приятелска“ атмосфера.

Източникът каза: „Оценката на двата клуба се различава с два милиона паунда. Парите са тук и „Ливърпул“ може да плати исканите от „Интер“ пари, но това ще попречи на другите трансферни сделки.“

Собствениците и мениджмънта на „Ливърпул“ са определили колко искат да платят за играча и „Интер“ трябва да се съгласят с това, ако искат да се стигне до сделка. Но в момента разговорите продължават в приятелска атмосфера.“

Според източника е много вероятно Йън Айре да е направил нова оферта вчера вечерта.

Въпреки че преди имаше съмнения доколко добре може да преговаря Йън Айре, „Ливърпул“ се надяват да приключат с трансфера на Коутиньо до края на седмицата, защото това ще определи другите трансферни цели на клуба.

Според източници, запознати с трансферните дела в клуба, „Ливърпул“ ще бъдат активни до самия край на трансферния прозорец.