„Ливърпул“ – последни новини, 11.01.2013

Според източник, близък до „Ливърпул“, ръководството на клуба обмисля да привлече още един нападател под наем до края на сезона.

Възможно е също така отборът да привлече полузащитник под наем. Наемът на Нури Шахин идва твърде много за мърсисайдци и той ще напусне през този трансферен прозорец, ако „червените“ успеят да се договорят за това.

Усама Асаиди

Усама Асаиди

Усама Асаиди ще получи още време, за да се опита да се докаже, но в момента Брендън Роджърс не разчита на него и футболистът е наличен за трансфер.


Агентите, представляващи клуба, се опитват да намерят купувач за Стюърт Даунинг, но до момента не е постъпило нито едно запитване за него.

Сделката за Том Инс трябва да бъде сключена този месец.

Джак Бътлънд все още е желан от Роджърс, но мениджърът е ограничен финансово, за да приключи сделката сега. „Бирмингам“ искат „Ливърпул“ да закупят Бътлънд и да го отдадат обратно под наем, но Брендън Роджърс не може да си позволи това. Бътлънд иска също така редовно да играе, което надали ще се случи, ако премине на „Анфийлд“. Взаимоотношенията между Пепе Рейна и Роджърс са добри и само бъдещето ще покаже какво ще се случи във връзка с вратарския пост в клуба.

„Ливърпул“ се опитват да отдадат Коатес под наем. Защитникът не е подавал молба за трансфер, но Брендън Роджърс иска футболистът да играе в повече мачове.

Джордън Хендерсън също е наличен за трансфер, но клубът не се опитва активно да го продаде.