Бафетимби Гомис преговаря с „Ливърпул“ за възможен трансфер през януари

Мениджърът на „Ливърпул“ Брендън Роджърс иска да привлече поне един нападател през януарския трансферен прозорец, тъй като в момента Луис Суарес е единствената опция на „червените“ в нападение.

Нападателят на „Атлетик Билбао“ Фернандо Льоренте и играчът на „Валенсия“ Роберто Солдадо са само двама от футболистите, които са свързвани с трансфер на „Анфийлд“, но и двамата надали ще се вместят в скромния бюджет, с който разполага Роджърс.

Твърди се, че „Ливърпул“ е насочил своето внимание към играча на „Лион“ Гомис, който се е доказал като добър нападател – отбелязвал е поне по 10 гола през изминалите шест сезона.

27-годишният нападател има вече девет гола през този сезон, което увеличи спекулациите за това, че ще напусне.

Слуховете се засилиха в последните няколко дена, когато скаути от няколко клуба наблюдаваха Гомис да отбелязва хеттрик за „Лион“ през седмицата.

Един от тези клубове е „Ливърпул“, които са се свързали с „Лион“, за да се опитат да стигнат до сделка. Това твърди френското „Le 10 Sport“.

Според информацията представители на „Ливърпул“ са предложили осем милиона паунда за нападателя, който има десет мача за Франция и преди беше свързван с „Реал Мадрид“.

Бафетимби Гомис има договор с „Лион“ до 2014 година.

Вярваш ли, че наистина "Ливърпул" имат интерес към Гомис?

  • Не, това е поредната спекулация. (81%, 39 Votes)
  • Да, новината на "Le 10 Sport" звучи правдоподобно. (10%, 5 Votes)
  • Нямам мнение (8%, 4 Votes)

Total Voters: 48

Зареждане ... Зареждане ...

Искаш ли Бафетеми Гомис в "Ливърпул"?

  • Не. (61%, 30 Votes)
  • Да. (39%, 19 Votes)

Total Voters: 49

Зареждане ... Зареждане ...