Адам Джонсън отказва на „Съндърланд“, „Ливърпул“ договарят личните условия с крилото на „гражданите“

Адам Джонсън

Адам Джонсън

Според източник, който е близък до „Манчестър Сити“ и до агенти, участвали поне в един от трансферите на „Ливърпул“ през това лято, Адам Джонсън е отказал оферта от страна на „Съндърланд“, защото не иска да се завръща на североизток.

Засега „Ливърпул“ е единственият клуб, който има силен интерес към Джонсън, но до този момент мърсисайдци не са приели условията на „Манчестър Сити“.
 
[googlead]
 
Заплатата на Адам Джонсън няма да е проблем за „червените“. Агентът на футболиста дори е договорил неофициално личните условия на своя клиент с „Ливърпул“.

„Манчестър Сити“ са обявили Джонсън за продан и футболистът се предлага на пазара, така че е твърде рано да се говори, че английският национал със сигурност ще дойде на „Анфийлд“.

Ръководството на „Ливърпул“ е превело осем милиона паунда в разплащателна сметка, така че се очаква съвсем скоро към редиците на „Ливърпул“ да се присъедини нов играч. Засега няма информация кой точно може да е. Водят се преговори за Даниел Стъридж, Адам Джонсън и Клинт Демпси в момента.

Източник: „Копток“