„Ливърпул“ трябва да увеличат офертата си за Рамирес, Агер иска да остане, мърсисайдци и „Нюкасъл“ продължават да се надлъгват за Керъл

Според източници, близки до „Ливърпул“, „червените“ трябва да увеличат финансовия пакет, предложен на Гастон Рамирес, за да успеят да привлекат уругвайското крило на „Анфийлд“.

„Ювентус“ и „Интер“ продължават да наблюдават ситуацията около Гастон Рамирес. Според слухове днес от Италия Рамирес предпочита да играе за „Интер“. Въпреки това агентът на играча Пабло Бетанкурт беше днес в Мърсисайд, за да се опита да договори по-добри финансови условия за своя клиент. Това далече не е първата визита на Бетанкурт в Ливърпул. Агентът на Гастон Рамирес поддържа контакт с представители на „Ливърпул“ от седмици насам.

Според запознати „Ливърпул“ имат желание да удовлетворят финансовите изисквания на Рамирес, но не е сигурно, че дори това ще доведе до сделка.

Даниел Агер продължава да се противопоставя на опитите да бъде продаден, за да се генерират пари за трансфери. Датският защитник е сигурен, че иска да остане на „Анфийлд“.

„Нюкасъл“ и „Ливърпул“ продължават да преговарят за Анди Керъл. Надлъгването ще продължи най-вероятно до края на трансферния прозорец.

„Фулъм“ и „червените“ от Ливърпул са започнали отново да преговарят за Клинт Демпси през уикенда.