Трансферен слух: Годин ще замести Агер в „Ливърпул“

Диего Годин

Диего Годин

Отборът на „Ливърпул“ обмисля да привлече струващия 10 милиона паунда защитник на „Атлетико Мадрид“ Диего Годин като заместник на Даниел Агер.


Според „Сетанта“ „Манчестър Сити“ са се съгласили да платят исканата от „Ливърпул“ цена за Даниел Агер и Брендън Роджърс се оглежда за заместник на датчанина.

Ръководството на „Ливърпул“ е дало обещание на Роджърс, че всички пари от продажбата на Агер могат да бъдат използвани за закупуването на поне две нови попълнения.

Твърди се, че „червените“ ще използват част от бюджета, за да привлекат уругвайския защитник Годин. „Атлетико Мадрид“ са готови да се разделят с Диего Годин за 10 милиона паунда.

Роджърс е набелязал Годин заради приликите му с 27-годишния Даниел Агер. Годин ще взима по-ниска заплата от Агер, което ще позволи на северноирландския мениджър на „Ливърпул“ да привлече още футболисти.

Източници на блога споделиха вчера, че официални лица на „Ливърпул“ са в Мадрид, но в момента няма информация дали това има връзка с информацията на „Сетанта“.

В същото време продължават слуховете за възможен трансфер на Емануел Адебайор на „Анфийлд“ под наем. Твърди се, че Адебайор има контузия в момента, която му пречи да осъществи някои от възможните трансфери.