Пропадна трансферът на Лоик Реми; Ловрен на „Анфийлд“

Трансферът на Лоик Реми в посока „Анфийлд“ пропадна, след като нападателят не успя да премине медицинските прегледи в клуба. „Ливърпул“ се надяваха да обявят трансфера на Реми на стойност осем милиона паунда по време на предсезонното си турне в САЩ. Мърсисайдци бяха обещали фланелката с номер 7 на френския нападател. Засега няма информация за здравословните причини, довели до провала на трансфера. В същото време, както блогът съобщи преди пет дена, Деян Ловрен официално приключи трансфера си в посока „Ливърпул“ в сделка на стойност 20 милиона паунда. „Ливърпул“ продължават да поддържат контакт с представителите на Марко Ройс. „Байерн Мюнхен“ искат германския национал и са готови да активират клаузата му за напускане през 2015 година. От финансова гледна точка би било добре „Борусия Дортмунд“ да продадат Ройс сега или ще го загубят срещу 28 милиона паунда следващата година. „Борусия Дортмунд“ трябва да увеличат двойно заплатата на Марко Ройс, за да го запазят. „Ливърпул“ са готови да направят всичко възможно, за да го привлекат на „Анфийлд“, но засега не е известно докъде ще стигнат в опитите си.

Джердан Шакири, Алберто Морено, Лукаш Лейва, Фабио Борини, Емре Джан, Лазар Маркович, Джо Алън

Според източник, близък до „Ливърпул“, мърсисайдци все още обмислят дали да привлекат Джердан Шакири на „Анфийлд“, но все още не са направили оферта за него.

Очаква се „червените“ да направят още един опит да привлекат Алберто Морено. Лукаш Лейва най-вероятно ще остане в „Ливърпул“, докато Емре Джан не се приспособи напълно към стила на игра на мърсисайдци. „Ливърпул“ може да продадат Лейва, ако получат много добра оферта за него.

Емре Джан и Лазар Маркович се представят много добре на тренировки, твърди източникът. Джо Алън също е в много добра физическа форма, след като е прекарал цялото лято в усилия да се приведе в добро състояние.

Клубът е дал време на Фабио Борини да прецени опциите пред себе си и да намери по-добър клуб от „Съндърланд“ за цената, за която „черните котки“ искат да го купят. Ако това не се случи, най-вероятно Борини ще премине на „Стейдиъм Ъф Лайт“.

Яго Аспас

Според източник на блога, близък до „Анфийлд“, нападателят на „Ливърпул“ Яго Аспас не е издържал психически в „Мелууд“ през последните няколко месеца.

Той не се е чувствал щастлив, защото е виждал, че нещата за него не се получават в Англия заради контузиите и ограничените възможности за изява.

Било е ясно, че Аспас е искал да се прибере в Испания. Налагало се е Даниел Стъридж и Стивън Джерард да го успокояват.

Аспас е бил харесван от своите съотборници и дори Джерард му се е обадил тези дни, за да му каже, че ще дойде да го гледа в „Севиля“ при първа възможност.

Яго Аспас е искал изключително много да играе на „Анфийлд“, в къщата си е имал много неща, свързани с „Ливърпул“, но за съжаление нещата не се получиха за него при „червените“.

Деян Ловрен

Според източник на блога, близък до „Саутхемптън“, сделката между „светците“ и „Ливърпул“ за Деян Ловрен вече е сключена.

Източникът твърди, че цената на Ловрен е 16 милиона паунда, като тя може да нарасне до 20 милиона в бъдеще.

Агентът на Дирк Каут пристига утре на „Мелууд“

Дейли Блинд

Дейли Блинд

Представители на холандската агенция „Спорт Пръмоушън“ ще бъдат на „Мелууд“ в понеделник.

Това твърди източник на блога, близък до „Ливърпул“. Според него Роб Янсен („Спорт Пръмоушън“), агентът представляващ Дирк Каут, е съобщил, че „Ливърпул“ искат да обсъдят трансфера на Дейли Блинд.

Интересът към Дейли Блинд подсказва, че „Ливърпул“ най-вероятно търсят резервен вариант, ако трансферът на Алберто Морено пропадне. Бен Дейвис също е опция, но „Тотнъм“ искат да го привлекат на всяка цена.

Кой от тримата леви защитници, свързвани сериозно с трансфер в посока "Анфийлд", искаш?

  • Дейли Блинд. (52%, 43 Votes)
  • Алберто Морено. (38%, 31 Votes)
  • Нито един от тримата. (7%, 6 Votes)
  • Бен Дейвис. (2%, 2 Votes)

Total Voters: 82

Зареждане ... Зареждане ...

Деян Ловрен

Деян Ловрен

Деян Ловрен

Срещата между Деян Ловрен и ръководството на „Саутхемптън“ не е минала ползотворно.

Това съобщи източник на блога, близък до „Анфийлд“.

Ловрен е трябвало да се съобрази с изискванията на „светците“, но и двете страни са напуснали срещата разочаровани.

Въпреки това Брендън Роджърс иска да привлече Ловрен на всяка цена на „Анфийлд“ и се надява, че все пак трансферът ще се осъществи.

Алберто Морено, Ян М’Вила

Футболен клуб „Ливърпул“ е информирал „Севиля“, че преговаря с друг клуб за ляв бек.

Това не означава, че сделката за Алберто Морено е пропаднала. Това ще се случи, ако „Ливърпул“ подпишат с друг ляв защитник.

В същото време бившата трансферна цел на „Ливърпул“ Ян М’Вила подписа с „Интер“.